Anális szex útmutató (+18) Nem kell félni.. :)

Anális szex útmutató (+18)

forrás: www.noiportal.hu

 
A szexológusok nagy része előnyben részesíti a szexuális játékokat, de szerintük a világ túlzottan „pornofób” Elmondásuk szerint több nőnek kellene kísérletet tennie az anális szexre. Azok a nők, akik nem élvezik az anális szexet, valószínűleg helytelenül teszik.

Állítólag négyből egy pár kipróbálta már az anális szexet, mégis nagyon sok ember szemében tabunak számít a téma. A kíváncsiság általában elég hajtóerő ahhoz, hogy kipróbáljuk, mégis csak kevesek jutnak el az igazán élvezetes és gyönyört nyújtó végkifejlethez. A gond az, hogy egyáltalán nem mindegy, hogyan fogunk hozzá helyesen. Az a tapasztalat, hogy az első negatív élmény után soha nem próbálkoznak újra a párok.

Az első és legfontosabb: ahhoz, hogy élvezzétek az anális szexet, kell, hogy legyen valamiféle elképzelésetek arról, mit is tesztek, és képesnek kell lennetek arra, hogy egymással folyamatosan kommunikáljatok.

ImageSokan állítják, hogy a fenék nem arra van, hogy behatoljanak rajta. Szerinted ártalmas lehet? Hidd el, ha betartod a szabályokat, nem fogsz megsérülni. De vajon vannak hivatalos anális szex szabályok? Egy biztos: akarnod kell. Sok síkosító anyagot kell használni, és eleinte nagyon lassan kell csinálni. Hogy mennyi „kenőanyag” szükséges? Nagyon sok!!! A péniszt mindenhol kend be vele, majd az anális nyílásodat, és belül is! A glicerin alapú síkosítók hatása nem tartós, ezért nem igazán alkalmasak az anális szexhez. A szilikon alapú krémek sokkal tartósabbak, alkalmasabbak erre a célra.

Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kételyek és kérdések olvashatók, és természetesen a hozzájuk tartozó válaszok is, amelyek elég meggyőzőek.

Az anális szex piszkos és beteges?

NEM! Bár mindenki azt gondolja, hogy „koszos” lesz tőle. Rengeteg „rémtörténetet” hallani, ami aztán végképp elveheti a kedvedet a dologtól. Ha székrekedéssel küzdesz, előfordulhat egy kis „baleset”, ha normál bélműködésed van, akkor semmi gond nem lehet. Általában, ha minden rendben és higiénikusan van tartva, semmi gond nem adódhat, hiszen a végbélnyílás teljesen tiszta.

Minden nőnek lehet anális úton orgazmusa?

Elvileg minden nőben megvan a képesség arra, hogy orgazmusa legyen análisan és hüvelyileg is, hiszen a két tájék nagyon közel van egymáshoz, különösen kutyapózban, ráadásul a G-pontot is könnyen célba lehet venni.

Az anális szexhez a kutyapózt ajánlják a szakértők?

A kezdőknek pont nem ez a legmegfelelőbb pozitúra, hiszen az intenzitás elég nagy és a kontroll is kicsi. Első próbálkozásokhoz inkább az oldalt fekvő „kanál” pózt ajánlják a szakemberek, mert ez nem engedi olyan mélyre a behatolást. Ha már belejöttetek, próbáljátok ki a kutyapózt, mert tény, hogy ez a gyönyörhöz vezető legegyszerűbb út. Bármely pózban is csináljátok, nagyon fontos, hogy a pénisznek nem szabad egyből mélyre hatolnia. Szépen, fokozatosan kell előrejutni ahhoz, hogy teljes legyen az élvezet. Figyelmeztesd tehát partneredet, hogy mindig álljon meg, mielőtt mélyebbre kívánkozna, és várakozzon egy kicsit, amíg megfelelően kitágul a végbél bemenet.

 


A túlságosan nagy pénisz megsebezhet?

Ettől sem kell feltétlenül tartani, ugyanis az átlagos pénisz mérete 5 hüvely vagy annál kevesebb, izgalmi állapotban. Ha ennél jóval nagyobb a pasid szerszáma, akkor lehetséges, hogy megsérülsz, de még ez sem biztos. Arról nem beszélve, hogy partnered képes irányítani a behatolás mértékét, tehát nem muszáj tövig behelyezni a péniszt.

Előfordulhat, hogy bent ragad?

Hallottunk már ilyen történetet is. Nem! Nem valószínű, ha mégis megtörténne, te ne próbáld meg megoldani, mindenképpen menjetek be a legközelebbi korházba, majd ott eltávolítják a nem „illő” tárgyat. Nagyon fontos azonban, hogy a nők kellőképpen el tudják lazítani a záróizmaikat. Ez hogyan lehetséges? A legjobb, ha beiratkozol egy intimtorna tanfolyamra.

Image

Hogyan működik?

Amikor belélegzel, feszítsd meg az izmokat, amikor kilélegzel, lazítsd el. Amikor az izmok ellazulnak, partnered nagyon lassan és óvatosan nyomja beléd a péniszét. A lényeg, hogy együtt dolgozzatok.

Ezek szerint az anális szex csapatmunkát igényel?

A pasinak nagyon óvatosan kell kezdenie, nem szabad erőltetni. Ha fájdalmasan csinálja, biztos lehet benne, hogy többet nem lesz rá alkalma.

Mit kell tennie egy pasinak, ha nem „nyílik a hátsó ajtó”, ha a nő nem akarja?

Ilyenkor nem szabad erőltetni, de azt mindenképpen tudnod kell, hogy nem lesz tőle semmi bajod, nem lesz inkontinenciád, nem kell pelenkát hordanod, és nem szabadulnak könnyebben a gázok. Az a baj, hogy a pasik, ha bejutnak, néha elvesztik a fejüket, és könnyen elkapja őket a gépszíj. Ha a gyönyör kapujában vannak, sokszor elvesztik az irányítást és a kontrolt. Emiatt ne aggódj, vedd kezedbe az irányítást, ha érzed, hogy fáj, nyugodtan állítsd le. Hidd el, abba fogja hagyni.

Szépen, fokozatosan haladjatok, pár nap alatt bele lehet rázódni. Nem kell egyből a pénisszel indítani, kezdjétek „kisebb” dolgokkal. Első nekifutásra partnered használja az ujját vagy a nyelvét, vagy mindkettőt. Majd próbálkozhattok egyre nagyobb dolgokkal, míg végül elértek a péniszhez.

Tény, hogy az apró sérülések esélye sokkal nagyobb, mint a normál, hüvelyi szex esetében. Éppen ezért a fertőzésekre is nagyobb esélyetek van! Nagyon fontos tehát az óvszer használata!

 

10 hozzászólás eddig

  • Értékelés:
- eternity
eternity
2009-10-11 12:08:06

Szerintem itt már megint a lényeg maradt le.
A nők általában azért ódzkodnak az análtól, mert félnek a cikisségtől (gyakran a férfiak is ezért). A gyönyör az persze kellene mindenkinek, de senki nem akar szembesülni sem a szarral, sem annak szagával. Márpedig azt ne is próbáld beadni, hogy neeeeem büdös. De igen, az. És a nők inkább szeretnek csábító, illatos nimfák lenni, mint sem szartól bűzlő faunok.

- Everlast
Everlast
2009-10-11 12:22:05

Viszont everlast apó megint megmondja a frankót:
http://elso.blogter.hu/334926/a_segglyuk_az_uj_pina

- szivacs
szivacs
2009-10-11 13:11:44

Eternity draga, mindent ki lehet mosni.. ezzel gondolom tisztaban vagy. Kar, hogy nekedd a seggrol a szar jut eszedbe legeloszor. ;)

- eternity
eternity
2009-10-11 13:28:35

Szivacs, mi ezen a meglepő?
A seggünk erre vagyon "kitalálva".

Nem értetted, amit írtam.
A nőnek van egyfajta kényszerképzete, miszerint neki "tökéletesnek" kell lennie. Igaz, nem magától találta ki: a férfiak szeretik beléjük látni istent.
Tehát a nő nem böfög, nem fingik, izzadtsága rózsavíz. Vérzése "tisztátalanság", tehát semmiképpen nem nyilvános, ahogyan ő nem is szarik, de legalábbis nagy titokban, elterelő zajokkal fedve, vastagon légfrissítőzve.
Nem mondsom, hogy ez jó. Kurvára nem az. Én legalábbis utálom, hogy a pasasok kéjesen vigyorogva beszámolhatnak arról - sőt, mily férfiasan s büszkén -, hogy mekkorát kuláztak, míg a nő szégyenlősen elsompolyog, ha netán merészelt valami mocskos és emberi dolgot tenni.
Így már értesz?

- boxer28
boxer28
2009-10-11 13:42:08

eter, én nem tudom te milyen férfiakkal találkoztál..de jó nagy baromságokat írsz :D

- szivacs
szivacs
2009-10-11 13:45:47

Asziszem nem ertelek most sem eternity .. DE inkabb csinalja aki szokta, olvassa aki fogja, es ne olvassa aki be van tokosodva! ;) Tsók

- Kaddafi
Kaddafi
2009-10-11 13:52:34

Hat eternity,szerintem te eddig valami betokosodott(kosz szivacs) pasasokkal talalkoztal.Ugyanis EN SZERETEM HA A CSAJOM JO NAGYOT FINGIK!

- eternity
eternity
2009-10-11 14:01:12

NEM a férfiakról írtam.

Bocs, hogy merészeltem kommentelni. Valamiért az a hülye hitem volt, hogy azért írtál posztot, hogy beszéljünk róla.

- szivacs
szivacs
2009-10-11 22:07:28

mereszelj kommentelni, de ne hulyesegeket.. habar. a hulyesegek szinezik az egeszet.. amugy, ertekelnem ha megnezned a weboldalamat! ;) es talan velemenyt is mondhatnal.. asse baj, ha csak negativat mondasz rola.. www.vesszo.ro ;)

- yoogee
yoogee
2010-11-24 12:50:11

Kedves Eternity! Nem, nem beszélsz hülyeségeket, több csajomtól is hallottam már efféléket és hogy a pasijaik idióta elvárásaitól a lányok - főleg a könnyen befolyásolhatók - igenis szégyenlőssé és frusztrálttá válhatnak a megfelelési vágy miatt. Tehát a jelenség amiről írtál nagyon is létezik és nagyon is sajnálatos, hogy létezik. És még sajnálatosabb, hogy azok a faszik, akik ezt kialakítják bennük észre sem veszik, mekkora majmok. Na uff!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá ehhez a bloghoz. Belépnél? | Regisztrálnál?

Rólam

Blogroll

  • Nincsenek kedvenc blogok

Kedvenc szerzők

  • Nincsenek kedvenc szerzők

http://rss.boti.blogter.hu/

33Szavazz
Szavazz és a bejegyzés címlapra kerülhet